Twin Spin

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.6%
Bet range Spill per spinn 0.25 - 125
Slot paylines Gevinstlinjer 243

I spilleautomaten Twin Spin er det enkle mekanismer som gjelder, og hvis disse mekanismene står på din side vil du få oppleve herlig store utbetalinger!

Vi må bare få det unnagjort med det samme – dette er en spilleautomat som er enkel når det kommer til funksjoner, og faktisk er det slik at automaten bare har én bonusfunksjon, nemlig Twin Spin-funksjonen. Denne sørger for at vi er sikret meget store gevinstmuligheter og spesielt hvis den utvides, men dette kommer vi inn på senere i omtalen.

Vi starter først med å se på automatens oppbygning, og her har ikke NetEnt gjort noen form for krumspring og det innebærer at vi får 5 hjul med 3 rader på hver. Det eneste som er littegranne unormalt er at gevinstlinjene er erstattet med Way Wins, og det betyr at vinnende kombinasjoner dannes ved at like symboler havner på inntilliggende hjul fra og med hjul nr. 1.

Ps. Hvis du liker å spille med Way Wins kan vi anbefale deg å sjekke ut den herlige automaten Reel Rush!

Automaten inneholder også et wildsymbol som gjør det enklere for oss å vinne gevinster, og dette er et symbol som har muligheten til å erstatte alle andre symboler i spillet. Dette betyr at et manglende symbol i en kombinasjon kan erstattes av dette – akkurat som en joker.

Alt dette er egentlig underordnet den spesielle funksjonen Twin Spin. Når hjulene spinner vil vi få se at to inntilliggende hjul ‘rammes’ inn og disse to hjulene vil stoppe med helt like symboler. I kombinasjon med de øvrige hjulene i automaten vil vi derfor ha større sjanser enn normalt til å vinne gevinster.

Dette er imidlertid ikke den hele og fulle moroa. Av og til vil vi se at både tre, fire og fem hjul rammes inn og det betyr at alle disse vil stoppe med de samme symbolene synlige. Dermed vil vi få utbetalt gigantiske gevinster, og da er det bare å håpe at man har spilt med en god nok innsats!

Twin Spin er en spennende spilleautomat som tar seg godt ut både når det kommer til lyd og grafikk. Som sagt er den svært enkelt oppbygd med bare én bonusfunksjon, men den er til gjengjeld veldig bra. Savnet etter freespins blir vi ikke helt kvitt, men alt i alt er dette en god automat fra Net Entertainment.