Super Nudge 6000

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.8%
Bet range Spill per spinn 0.1 - 1
Slot paylines Gevinstlinjer 5

Super Nudge 6000 er den nettbaserte versjonen av den tidligere veldig populære automaten Old Timer som var å finne i landets mange kiosker og butikker. Automaten er utviklet av Net Entertainment og har nøyaktig de samme funksjonene som Old Timer en gang i tiden hadde. Etter at spilleforbudet ble introdusert på det norske markedet har denne automaten vist seg å bli veldig populær blant spilleglade nordmenn. Prøv gratis på siden så lenge du vil!

Populariteten til denne automaten kan i hovedsak enkelt forklares med at mange nordmenn faktisk har et fysisk forhold til den. Det vekker antakelig også mange gode minner å kunne spille på en automat som har blitt fjernet fra markedet for så å komme tilbake i form av en nettbasert spilleautomat. Old Timer var kjent for flere morsomme funksjoner som vi forteller mer om i avsnittene nedenfor. Super Nudge 6000 er en del av gullrekka til NetEnt som foruten denne automaten også består av Mega Joker og Jackpot 6000!

I likhet med Old Timer starter spillet i den nedre delen på Super Nudge 6000. Her kan man spille for opptil 10 mynter per spinn og de tre hjulene byr på fem tradisjonelle gevinstlinjer. For å oppnå en gevinst må man få tre like symboler på en og samme gevinstlinje. Dersom du vinner en gevinst i den nedre delen av spillet kan denne gevinsten satses i den øvre delen. Det er her de velkjente nudgene kommer til nytte.

Du står selv fritt til å justere myntverdien mellom 1, 2 eller 10. Med en myntverdi på 1 vil du kunne spille for 10 kr. per spinn i den nedre delen og med en myntverdi på 10 vil du kunne spille for hele 100 kr. per spinn i samme del.

Den øvre delen har tre forskjellige innsatsnivåer, henholdsvis 20, 40 og 60 mynter. Du står fritt til å velge mellom de forskjellige nivåene, men blir premiert med 1, 2 eller 3 nudges ved de tre forskjellige innsatsnivåene. Et nudge kan forklares med at dersom man er 1 plass unna en gevinstgivende kombinasjon, vil 1 nudge holde for å flytte hjulet den ene plassen. Er det behov for 3 justeringer vil bare et innsatsnivå på 60 være nok til å få 3 nudge som automatisk skaper en vinnende kombinasjon. Nudges er utvilsomt den mest populære funksjonen til denne spilleautomaten og hjelper deg frem til gevinstgivende kombinasjoner selv om du opprinnelig ikke har vunnet noen penger.

Toppgevinsten kan du utløse på to forskjellige måter. I den nedre delen av spillet utløses toppgevinsten dersom du får tre dollartegn på samme gevinstlinje. I den øvre delen av spillet utløses det en mysteriegevinst på mellom 300-6000 mynter dersom du får tre kroner på samme gevinstlinje. Det er altså flere muligheter for å vinne store gevinster på denne automaten.

Lykke til på Super Nudge 6000!