Super Joker

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 93%
Bet range Spill per spinn 1 - 10
Slot paylines Gevinstlinjer 5

Super Joker er en fabelaktig nettkopi av en klassisk norsk spilleautomat som tidligere kunne spilles når man stakk innom sin lokale kiosk! Her kan du oppleve det absolutt beste fra æraen da norske automater var å finne over hele landet, og det innebærer både et hovedspill og et toppspill hvor man kan vinne store gevinster! Spill automaten hos 7Red og les vår omtale av casinoet her!

Super Joker – norske spilleautomater på sitt aller beste!

Super Joker er akkurat slik vi forventer at en norsk spilleautomat skal være – beinhard underholdning med over- og underspill uten noe dilldall og krimskrams! Her er det en ting som gjelder, og det er å komme seg opp til toppspillet og få muligheten til å vinne de store gevinstene som venter der! I vår omtale av Super Joker gir vi deg en kjapp gjennomgang hvordan automaten fungerer.

Oppsettet

Oppsettet på Super Joker likt både i hovedspillet og i toppspillet, og det innebærer at vi får 3 hjul med 5 gevinstlinjer. Man har ikke muligheter til å velge gevinstlinjer, og det er egentlig like greit ettersom det er en absolutt regel at man bestandig skal spille med alle linjer aktiverte. Når det gjelder innsatsen så kan du spille du med 10 mynter i hovedspillet og med en myntverdi som går fra 0.02 til 1.00. I toppspillet spiller du med samme myntverdi som i hovedspillet, men her kan innsatsene være svært høye – helt opptil 200 mynter pr. spinn!

Hovedspillet og toppspillet

Som sagt så er det ikke noe hokuspokus forbundet med det å spille på Super Joker, men det er nettopp dette som gjør at automaten er så utrolig godt likt blant norske spillere. Når du vinner en gevinst i hovedspillet har du to valg du kan gjøre: det ene er å fortsette å spille på hjulene nede, og det gjør du ved å trykke på ‘Collect’. Ønsker du å spille i toppspillet er det egentlig bare å trykke ‘Spin’ ettersom alle gevinster automatisk overføres til Supermeteret og toppspillet.

Husk at hvis du f.eks. skulle vinne 200 mynter i hovedspillet vil dette også være den automatiske innsatsen i toppspillet ettersom den settes høyest mulig – ønsker du å spille med lavere innsats kan du gjøre det ved å klikke på ‘Bet’-knappen. Hvis du vinner penger i toppspillet har du selvsagt når som helst muligheten til å ta ut pengene ved å klikke på ‘Collect’. Pengene overføres da til spillesaldoen som er tilknyttet hovedspillet.

Det er jokersymbolet vi er ute etter i toppspillet ettersom det er det som utbetaler toppgevinsten, og spiller man med de høyeste innsatsen trenger man ikke få mer enn én joker på hjulene for å vinne toppgevinsten. Spiller man med 100 i innsats vil én enkelt joker på det midterste hjulet gi en mysteriegevinst på alt fra 100 til 2000 mynter. Spiller man med 200 i innsats vil en joker hvor som helst på hjulene utbetale en mysteriegevinst på alt fra 1000 til 2000 mynter.

Spiller man med lavere innsatser enn dette er det symbolet av 7-tallet og 3 jokere på rad som gjelder!

Spill Super Joker gratis her på våre sider og prøv spillet skikkelig før du begynner med ekte penger. Når du er klar for dét kan du benytte deg av våre casinbonuser slik at du får mest mulig valuta igjen for dine penger! Husk at du får masse gratispenger du kan vinne med! NetEnt har forøvrig også en variant av denne automat og den går under navnet Mega Joker.