South Park

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.7%
Bet range Spill per spinn 0.01 - 10
Slot paylines Gevinstlinjer 25

South Park spilleautomat er en vanvittig spilleopplevelse og er et resultat av hva som skjer når Net Entertainment virkelig legger alle kluter til når et spill skal utvikles!

South Park er et samarbeidsprosjekt mellom NetEnt og South Park Studios og her får vi en automat som er stappende full av bonusfunksjoner, og totalt kan vi telle syv forskjellige bonusspill her! Alle de fire hovedpersonene i spillet har sitt eget bonusspill, og da tenker vi selvsagt på Kyle, Stan, Kenny og Cartman, og i tillegg finnes det ytterligere 3 wildbonuser som kan sørge for digre utbetalinger!

Automaten spilles over 5 hjul og 25 linjer, og den maksimale utbetalingen er på svimlende 1.250.000 mynter. Man har dermed sjansen til å gjøre det helt store i denne automaten hvis symbolene spinner vår vei.

Fire bonusspill

Som allerede nevnt så er det fire forskjellige bonusspill å finne i denne spilleautomaten og her er det virkelig snakk om at vi får god underholdning. Bonusspillene aktiveres når man får tre eksemplarer av bonussymbolet på hjul 3, 4 og 5 i forskjellige kombinasjoner, vi tar her en kjapp gjennomgang av de forskjellige spillene.

Cartman bonus

Cartmans bonusspill handler ikke overraskende om hans nokså sterke avsky overfor hippier og når han i bonusspillet får muligheten til å spyle dem ut av buskaset i parken er alt såre vel! Har skal man velge mellom de forskjellige buskene og rett og slett bare spyle løs. Gjemmer det seg hippier i buskene vinner man kontantgevinster, men hvis man spyler på politimannen åker man inn bak lås og slå.

Kyles bonus

Kyles bonusspill er et freespin spill og man får totalt 10 free spins hvis man aktiverer dette spillet. Her er det Kyle og Ike som spillerhovedrollen og Kyles favorittaktivitet ‘Kick the Baby’ spiller en sentral rolle her. Hvis wildsymbolet av Ike havner på hjul 5 etter et spinn vil Kyle sparke lillebroren sin, og foran automaten vil vi se forskjellige bonusfelt som inneholder bonuser som vi får. Ike vil lande på ett av feltene og dermed utløse en bonus for oss, og denne bonusen vil være enten flere freespins, en gevinstmultiplikator eller en storgevinst!

Stans bonus

I Stans bonusspill er det Sticky Wilds som gjelder og i starten av bonusspillet vil et slikt wildsymbol allerede være aktivt på hjulene i 2 eller 3 spinn. Hjulene vil spinne så lenge det finnes sticky wilds på hjulene og det hele blir akkompagnert av Stans ukontrollerte oppkasting på kjæresten Wendy Testaburger. Sticky Wilds er en funksjon vi blant annet finner også i Lucky Angler.

Kennys bonus

Den latterlig uheldige Kenny har selvsagt også fått sitt eget bonusspill, og her er det bare om å gjøre å holde liv i stakkaren så lenge som mulig. Samtidig som man gjør dette vinner man gevinster i form av penger og multiplikatorer, og jo lengre man klarer å holde liv ham jo bedre vil resultatet bli. Bonusspillet foregår i trafikken, men tro bare ikke at det er dét som utgjør den største trusselen her!

3 wildbonuser

South Park spilleautomat er som nevnt overfylt av gode funksjoner, og i tillegg til de nevnte bonusspillene får man også muligheten til å vinne store gevinster gjennom de tre wildbonusene som er integrert i spillet. Bonusfunksjonene utløses helt tilfeldig i løpet av et spinn og det er ingen kombinasjoner som aktiverer dem.

Terrance and Phillip minifunksjon

Plutselig vil de to umodne og prompeglade canadierne dukke opp på hjulene og fyre løs et par ladninger som vil sørge for at vi får tre eller flere wilds på hjul 2, 3 eller 4! Super funksjon som utbetaler godt.

Mr Hankeys minifunksjon

Mr Hankey er som mange husker den meget trivelige julebæsjen og han er selvsagt også med i spillet. Han vil dukke opp tilfeldig når hjulene spinner og sprette bortetter hjulene og legge igjen wilds på hjul 1, 3 og 5!

Cartman minifunksjon

Den kanskje mest lukrative av minispillene er Cartmans minifunksjon, for denne kan sørge for vanvittige utbetalinger. I denne funksjonen vil en hel blokk med wilds spinne rundt på hjulene sammen med de øvrige symbolene og har man maksimal klaff her så vil hele hjul 2, 3 og 4 dekkes av wilds – altså totalt 9 jokere på hjulene samtidig, og da vil man utløse en megagevinst!

Til slutt

Som du ser av vår omtale så er det ikke noe småtteri av en spilleautomat Net Entertainment har skrudd sammen i South Park! Massevis av bonusfunksjoner sørger for at absolutt all dødtid er luket vekk, og det er dermed en sammenhengende fest å spille på denne automaten – spill gratis her på Online Spilleautomater!