Secret Of The Stones

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.7%
Bet range Spill per spinn 0.25 - 125
Slot paylines Gevinstlinjer 25

I Secret of the Stones blir vi tatt med tilbake til den gangen da Stonehenge var i full bruk av de gamle tiders druider, så her er det bare å håpe at de kan guide deg rake veien til rikdom!

Denne automaten er altså inspirert av det velkjente og legendariske, men fortsatt mystiske Stonehenge, og selve rosinen i pølsa er gratisrundespillet hvor vi blir gitt muligheten til å vinne saftige gevinster.

Spillet har 5 hjul og 3 rader, wilderstattere og de nevnte freespins-rundene. Spillet har også en interaktiv innsamling av bonusfunksjoner til gratisrundene hvor du som spiller får samle inn forskjellige typer bonuser som du tar med deg inn i rundene. Som vanlig fra Net Enterteinmant gir også Secret of the Stones oss den aller beste spilleopplevelsen og spillet passer for absolutt alle! I lydbilde kan automaten faktisk minne om den glitrende automaten Elements: The Awakening, som du absolutt også burde sjekke ut.

Wilderstatter

Wilderstatteren er symbolet som viser den gamle druiden og denne kan erstatte alle andre symboler i spillet, med unntak av scatteren. At den erstatter andre symboler betyr rett og slett at den kan være med i andre kombinasjoner, og gjerne flere samtidig. Symbolet er derfor veldig verdifullt, og spesielt i Secret of the Stones, ettersom symbolet i denne automaten havner relativt hyppig på hjulene.

Veldig verdifull scatter

Scattersymbolet er det andre bonussymbolet i denne automaten og dette er et symbol som ikke trenger å havne langs gevinstlinjene for å gi oss gevinster. Tre eller slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vil gi oss 10 freespins i tillegg til at vi får muligheten til å kaste oss over den interaktive bonusfunksjon-innsamlingen. Før rundene triller i vei vil vi derfor få se 20 steintavler og vi får velge like mange tavler som antall scattere som aktiverte spillet. Fikk vi tre scattere får vi velge tre tavler etc. Disse tavlene skjuler som sagt forskjellige bonusfunksjoner til gratisrundene og de vil sørge for at gevinstene i disse rundene vil øke betydelig.

Bonusfunksjonene som kan vinnes er ytterligere gratisrunder, gevinstmultiplikatorer, ekstra wilds og wildhjul. Som du skjønner så kan du med fem scattere virkelig sørge for at gratisrundene blir lukrative, men uansett vil du i dette minibonusspillet sørge for at du vil tjene godt med ekstrapenger.

Å vinne ekstra wilds betyr at opptil to ekstra symboler vil bli gjort om til wilds når de havner på hjulene og man kan derfor i gratisrundene faktisk få spille med opptil tre forskjellige wilds, og da sier det seg selv at man får meget gode vilkår å spille med. Wildhjul er også superlukrativt og her kan man sikre seg at hjul 2 og/eller 4 blir dekket av wilds, og igjen vil dette gi meget gode vilkår for oss når hjulene skal snurres. Gevinstmultiplikatoren vil mangedoble gevinstene vi vinner i freespins og får man en kombinasjon av utvidede wildfunksjoner og slike multiplikatorer vil resultatet garantert bli bra!

Oppsummert

Alt i alt er nok ikke dette en av topp 10-automatene til Net Entertainment, og det skyldes ene og alene at den mangler et bonusspill eller en bonusfunksjon i en eller annen form. Det er gratisrunde-spillet som bærer hele spillet, men dette er til gjengjeld virkelig bra. Når det er sagt så er det ingen tvil om at Secret of the Stones er en meget god spilleautomat, og at den definitivt vil slå godt an blant norske spillere.

Hvis du liker automater som er basert på gammel historie vil kanskje den morsomme spilleautomaten Gonzo’s Quest være verdt å sjekke ut.