Mega Joker

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 99%
Bet range Spill per spinn 1 - 10
Slot paylines Gevinstlinjer 5

Mega Joker er nettkopien av den tidligere så populære norgesautomaten Super Joker som fantes i butikker, kiosker og på bensinstasjoner landet over for noen år tilbake. Denne automaten har nøyaktig de samme funksjonene som den fysiske forgjengeren, men gir riktignok langt høyere gevinstmulighet. Spilleautomaten du finner her på siden er fylt opp med lekepenger slik at du kan prøve deg frem helt gratis. Mega Joker er kanskje den mest populære norske spilleautomaten ved siden av Jackpot 6000!

Denne nettkopien av automaten Super Joker er utviklet av Net Entertainment og er den mest populære automaten av de gamle som var å finne på det norske markedet. Årsaken til populariteten er selvfølgelig den progressive jackpoten som vokser hvert eneste sekund. En progressiv jackpot betyr enkelt og greit at en liten del av hvert eneste spinn er øremerket en felles jackpot som utbetales til en heldig vinner. Det er selvfølgelig også mulig å vinne store penger på andre måter med denne automaten og nedenfor får du en gjennomgang av spilleautomatens oppsett og funksjoner.

Spillet starter i den nedre delen av automaten hvor du har tre hjul som byr på totalt fem gevinstlinjer. Man kan satse 1 eller 10 mynter per spill og man kan velge mellom myntverdiene 1, 2 og 5 kr. Spiller du 10 mynter per spinn med 50 kr. i innsats utgjør dette 50 kr. per spinn. Du må også spille på 5 gevinstlinjer med 10 mynter i innsats for å kunne vinne deg opp til den øvre delen av spillet hvor det er mulig å vinne den progressive jackpoten. Jackpoten utbetales når du får tre jokere på samme gevinstlinje i den øvre delen av spillet.

I den nedre delen av spillet vinner man mysteriegevinster dersom man får tre jokere på samme gevinstlinje. Med 10 mynter i spill kan du forvente å få en mysterieutbetaling på 20 – 400 mynter. Det er også mulig å vinne 2000 mynter i den nedre delen hvis du får tre skattekister på samme gevinstlinje.

I den øvre delen av spillet kan man virkelig bite fra seg. Her er det mulig å satse opp til 200 kr per spinn og utbetalingene blir selvfølgelig også større. Dersom man får en eller flere jokere på brettet når man spiller i den øvre delen utløser dette en mysteriegevinst i henhold til utbetalingstabellene for hver innsatsgruppe. Ved 200 kr. i innsats er mysteriegevinsten på 100 kr. – 2000 kr. Ved 100 kr i innsats er mysteriegevinsten den samme. Satser du imidlertid 20 eller 40 kroner får du ikke tilgang til mysteriegevinsten på samme måte.