Jimi Hendrix

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.9%
Bet range Spill per spinn 0.01 - 100
Slot paylines Gevinstlinjer 20

NetEnt har slått på stortromma nok en gang og gir oss et gjensyn med Jimi Hendrix. Her er det også mulig for en ny generasjon musikk/spillentusiaster å lære hvor skapet skal stå. Gjør deg klar til fullt trøkk fra første til siste spinn!

Det er ikke lite spenning vi hadde til denne automaten da den forrige som ble sluppet i NetEnt Rocks serien, Guns´n Roses, var til å få bakoversveis av. Og det sier litt, skallet som jeg er! Men nå er svaret her. Automaten er prøvd og den er minst like imponerende. De gode gamle riffene leker i øregangene og det er alltid noe som skjer. Her kommer du til å merke at tiden flyr!

Pick and Click

Pick and Click er en funksjon der du skal åpne opp luker med skjulte symboler spredd utover skjermen. Avhengig av hvilke symboler du ender opp med, kan du ende opp med én av fire forskjellige gevinster. Enten vinner du en pen pengegevinst, eller så havner du i en freespin runde. Disse har fått navnene Purple Haze, Crosstown Trafiic og Little Wing. Her varierer det litt hvor mange freespin du får, men uansett. Det er nok til at gevinstene kan bli svære! I Crosstown Traffic vil for eksempel to hele hjul med wilds okkupere skjermen. Disse vil bevege seg fra høyre mot venstre, ett hakk for hvert spinn, og når disse begynner å nærme seg venstresiden av skjermen, kan du tenke deg hvilke gevinster som er mulig å oppnå. Kommer du til Purple Haze, så gjelder det samme. Du får et antall freespins, 11 stk. i dette tilfellet, men her vil det dukke opp tilfeldige wilds rundt omkring. Da er mulighetene store for laaaange vinnerreker, og det betyr penger i kassa!

Red Guitar respin

Dette kan sies å være en versjon av Sticky Wilds. Da er det stort sett sånn at like symboler som stopper “i kontakt” med hverandre, blir stående i den aktuelle posisjonen mens resten spinner videre. Får man flere like symboler som fester seg til klyngen, vil de også bli stående. Sånn fortsetter det helt til man ikke får flere like symboler, og kan dra i land gevinsten. Her trenger derimot ikke symbolene å stoppe i nærheten av klyngen. Det holder å få et likt symbol et eller annet sted på skjermen, så blir den stående. Da er det lettere å få flere like, og dermed selvsagt lettere å øke gevinstene.

Wilds

Det er også mulig å få vanlige wilds. Skjønt, helt vanlige er de ikke. Plutselig kan du oppleve at Jimmy sjøl spretter ut av et spillsymbol, drar et riff på gitaren sin og sprer om seg med wilds. Dette er en funksjon man setter stor pris på, og det skjer ikke så rent sjeldent heller.

Det er ikke stort annet å si enn at dette er en automat som ikke bare bør, men må prøves. Men gjør det når du har litt tid til overs. Her er det nemlig lett å bli sittende en stund.