Jackpot Ultra

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 93.1%
Bet range Spill per spinn 0.04 - 10
Slot paylines Gevinstlinjer 5

Jackpot Ultra er atter en fantastisk klassisk spilleautomat fra gjengen i Betsoft, og dette er en automat som har alt hva vi forventer av et slikt spill.

Jackpot Ultra – klassiske funksjoner!

Når vi snakker om klassiske funksjoner på en spilleautomat så er det visse elementer som må være på plass, og blant disse er grunnspill, toppspill, supermeter og nudges! Alle disse funksjonene er tilstede i Jackpot Ultra, og som ikke det var nok; her kan vi også vinne en progressiv jackpot! Vi guider deg kjapt gjennom dette spillet før vi gir deg muligheten til å spille med ekte penger i et ordentlig nettcasino som f.eks. 7red!

Vi elsker automater med toppspill og supermeter og vi gjør nesten alt for å komme oss opp dit! Spesielt vanskelig er det jo ikke og det holder rett og slett at man vinner en gevinst på hjulene nede, og det gjør man ved å få en vinnende kombinasjon langst en av de fem linjene på hjulene. Når man gjør det vil toppspillet automatisk gjøres klart med maksimal innsats, så før du trykker på spinnknappen må du justere innsatsen din – hvis du ønsker det da.

Pengene du har vunnet vil etter at du trykker på spinn overføres til supermeteret og alle gevinster du vinner i toppspillet vil også vises der. Du kan når som helst klikke på Collect for å cashe inn pengene du har vunnet for deretter å fortsette spillingen i grunnspillet. Kanskje ikke fullt så spennende, men det er jo greit å sikre gevinstene av og til!

Dette er ikke et helt enkelt og normalt toppspill – det er et toppspill med nudges, og nudges er kanskje noe av det kjekkeste som finnes. Nudges betyr at hjulene automatisk etter et endt spinn kan bevege seg opp eller ned med det målet for øyet å gi deg en vinnende kombinasjon. Selv om et spinn i utgangspunktet er resultatløst så vil altså opptil hjulene kunne rotere opp eller ned opptil 3 knepp for å gi deg en utbetaling. Du vet derfor aldri helt hvordan et spinn ender før nudgene evt. har gjort sin greie. Å spille med 1, 2 og 3 nudges koster henholdsvis 20, 40 og 60 mynter.

Automaten har også en progressiv jackpot som vi kan vinne når vi spiller i toppspillet, og her er det rett og slett bare å skaffe seg tre jokere langs en aktiv gevinstlinje for å sikre seg hovedutbetalingen. I tillegg til denne funksjonen kan man i grunnspillet også spille kvitt eller dobbelt med alle gevinstene man vinner, og dette gjør man helt enkelt ved å klikke på et av de blinkende lysene på panelet.

Hvis denne automaten er du liker så vil vi på det varmeste anbefale at du tester ut Mega Jackpot – også den fra Betsoft!