Creature From The Black Lagoon

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.5%
Bet range Spill per spinn 0.2 - 100
Slot paylines Gevinstlinjer 20

Når Net Entertainment bretter opp ermene og begynner arbeidet med å lage kjente historier og kultfilmer om til spilleautomater er det bare å sitte musestille og vente tålmodig! Creature From The Black Lagoon er Net Entertainment på sitt aller beste, og her får vi en drivende god spilleautomat!

Det er altså kultklassikeren Creature From The Black Lagoon som har blitt hentet frem fra 50-tallets filmarkiver og som har blitt til en super spilleautomat i et samarbeid mellom Net Entertainment og Universal Pictures. Den oppvakte casinospiller vil nok påpeke at dette såvisst ikke er første gangen, og det er selvsagt helt korrekt. Fra før av har spilleautomater som den fantastiske Scarface og klassikeren Frankenstein også kommet ut av dette samarbeidet!

Automaten er meget bra og tilbyr oss to hovedfunksjoner som virkelig løfter spillet til de helt høye tindene, og det er Sticky Wild og gratisrundespillet Underwater Battle med utvidede Sticky Wilds!

Sticky Wild

Et wildsymbol er som mange kanskje vet et symbol som fungerer som en joker på hjulene, og det betyr at den kan være med i alle slags kombinasjoner, med unntak av kombinasjoner bestående av bonussymboler. At wildsymbolet er ‘sticky’ betyr enkelt og greit at vi kan få utvidede gevinstmuligheter, og det er jo bestandig positivt!

Når wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vi to ting skje: for det første får vi et nytt spinn helt gratis og for det andre vil wildsymbolet beholde sin plass fra det foregående spinnet da gevinsten ble vunnet – derav Sticky! Dobbel bonus og dobbel moro! Sticky wild er derfor en gunstig funksjon som kan gi oss en rekke gratis runder mens vi spiller.

Underwater Battle

De store pengene i Creature From The Black Lagoon ligger i gratisrundespillet Underwater Battle! I denne bonusspillet er fortsatt Sticky Wild funksjonen aktiv, men den er utvidet slik at den er mye mer omfangende og gir adskillig større utbetalinger! Funksjonen må imidlertid aktiveres underveis mens vi spiller, og da er det et par ting som må klaffe først.

Når symbolet av et sikte dukker opp i midterste posisjon på hjul 5 kommer monsteret svømmende frem. En harpun fyres av og treffer skapningen, som deretter stikker av igjen. Vi vil da få et utslag på livmåleren nede til høyre, og etter skudd to vil utvidet Sticky Wild være delvis aktivert og helt aktivert etter skudd 4.

Etter andre skudd vil wildsymbolet utvide seg til å bli to symboler når det dukker opp på hjulene. Et av de tilstøtende symbolene blir da også gjort om til Sticky Wild. Etter skudd fire vil wildsymbolet utvide seg med enda et symbol og vil dermed bestå av totalt 3 symboler når det dukker opp på hjulene!

Hvis man da er så heldig at man får to eller tre wilds på hjulene etter et spinn vil begge disse utvide seg til å bli tre wilds, og dermed har vi hele seks og ni wilds på hjulene samtidig – og de er sticky!

Det er unødvendig å forklare at gevinstene da vil kunne bli enorme, men det er jo akkurat det de blir! Klarer du i tillegg å fyre ytterligere to harpuner i skapningen slik at den dør, vinner du ytterligere 10 freespins – med wildfunksjonen fullt aktivert!