Crazy Reels

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 94.9%
Bet range Spill per spinn 0.1 - 10
Slot paylines Gevinstlinjer 5

Crazy Reels er enda en nettutgave av de gamle klassiske spilleautomatene og denne automaten er kanskje best kjent for sin særegne Repeter-funksjonen som sørger for at man kan vinne den samme gevinsten en rekke ganger på rad! Test automaten gratis her og benytt deg av vårt gode bonustilbud!

Crazy Reels – gammel moro i nettinnpakning!

Nå skal vi ikke skryte av den fantastiske grafikken på nettutgaven av Crazy Reels, for det ville selvsagt være å dra sannheten litt langt. Uansett er dette en spilleautomat som innehar en stor popularitet, og det kommer sikkert som et resultat av at automaten har beholdt sitt enkle preg, samt at Repeter-funksjonen er en meget populær spillefunksjon. Videre i denne omtalen får du en kort innføring i hvordan spillingen på Crazy Reels foregår.

Du starter spillet med å velge antall gevinstlinjer og en innsats, og her anbefaler vi at du holder deg til maksimal antall linjer som er fem. Du kan deretter sette innsatsen din alt etter hvor mye du ønsker å satse, og når du da har begynt å spinne i vei er det bare å håpe på at du får tre like symboler på en aktivert gevinstlinjer, for det er først da selve moroa begynner.

Når gevinsten har tikket inn kan du se en et lys som beveger seg over flere piler og opp til et Stopp-felt. Du skal trykke på Start/Stopp knappen når lyset har stoppet på Stopp-feltet, for det er da du kan aktivere Repeter-funksjoner. Dette betyr at du låser gevinsten du har vunnet og at du nå har muligheten til å vinne den enda flere ganger på rad.

Det som nå skjer er at du vil se en ‘lysslange’ som går rundt i en sirkel over hjulene, og målet ditt er å trykke på Stoppknappen slik at lysslangen stopper over feltet som sier Repeter. Da vil hjulene spinne på nytt igjen og stoppe akkurat på samme måte som i spinnet som aktiverte funksjonen, slik at du vinner gevinsten enda en gang. Deretter begynner lysslangen på nytt å bevege seg rundt i sirkel, og du skal da gjenta prosedyren. Slik vil spillet fortsette helt til du ikke lenger vinner noen gevinster – og det vil da altså være når Repeterfeltet-ikke bli opplyst av lysene som går i sirkel.

Vær oppmerksom på at du har en knapp på automaten som heter ‘Dobbel Innsats’, og hvis du spiller med den blir innsatsen din doblet, men til gjengjeld vil ‘halen’ på lysslangen bli lengre – noe som igjen vil øke gevinstmulighetene dine.

Crazy Reels er spilleautomat-underholdning i sin reneste form og her er det én ting det handler om, og det er å komme seg opp til Repeterfunksjonen slik at du kan vinne gevinstene dine flere ganger på rad – i teorien kan du holde på i en evighet hvis du har litt flaks!

Test ut den klassiske norske spilleautomaten Crazy Reels her og ta gjerne for deg av våre bonuser slik at du kan spille på automaten med ekte penger på et ekte casino – vi kan garantere deg at gleden ved å vinne ekte penger er utrolig morsom! Hvis du har lyst til det, så har du også muligheten til å spille andre klassiske norske automater som f.eks. Jackpot 6000 – Norgesautomaten!

Vi ønsker deg lykke til!