Aloha! Cluster Pays

Spill med ekte penger
Spill med spillpenger
RTP RTP 96.42%
Bet range Spill per spinn 0.1 - 200
Slot paylines Gevinstlinjer 10

Aloha! Cluster Pays er den nyeste spilleautomaten fra NetEnt. Den har en aldri så liten tvist som er ganske morsom. Prøv selv, så får du se

Prøv gjerne demoversjonen for en demonstrasjon av den nye funksjonen Cluster Pays. Den finner du i hoveddelen av spillet, som ikke er bygget helt på samme lest som vanlige spilleautomater. Det er fortsatt like symboler på 3 rader som gjelder, men her er alle konvensjonelle gevinstlinjer fjernet. I stedet kan du vinne hvor som helst på brettet, som for øvrig består av 6 hjul og 5 rader. Her er ikke spenningen over før siste hjul har stanset. Målet er å få bygget så mange like symboler som mulig i en klynge. Dette kan skje fra venstre, fra høyre, eller midt på brettet. Jo flere symboler, jo høyere gevinst, naturligvis.

Re-spins og sticky win

I Sicky-Win funksjonen vil gevinstlinjen, eller rettere sagt gevinstklyngen, feste seg på brettet mens resten av hjulene fortsetter å spinne. Eventuelle like symboler som lander i forbindelse med klyngen vil også feste seg, og den vil således øke i størrelse. Det vil selvsagt også gevinsten gjøre. I freespin modus er det også lagt inn en super funksjon som hjelper deg opp til de store gevinstene. For å komme dit må du først få minst 3 freespinsymboler på skjermen. Etterhvert som gratisspinnene ruller over brettet, vil de symbolene med minst verdi fjernes fra spillet. Det vil si at når du kommer til de siste freespinnene, så spiller du kun med de symbolene som gir høyest utbetaling. Denne funksjonen er prøvd i testmodus, og jeg kan skrive under på at jeg ønsket det var mine egne penger jeg spilte med da.

Det er hevet over en hver tvil at dette kommer til å bli en stor hit, som de fleste nyutgivelser fra NetEnt. Du bør absolutt ta deg en tur innom å prøve, for dette er gøy!